Ana Sayfa HaberlerRıdvan Dilmen’den Galatasaray’ın puan kaybı sonrası sürpriz açıklama! “Saat 22.00 itibariyle başka türlü yatağa giren bir oyuncu grubu olacak…”

Rıdvan Dilmen’den Galatasaray’ın puan kaybı sonrası sürpriz açıklama! “Saat 22.00 itibariyle başka türlü yatağa giren bir oyuncu grubu olacak…”

by 197456031924
145 Okunma
A+A-
Reset


Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Hatayspor, Mersin Stadı’nda ligin lideri Galatasaray‘ı ağırladı. Sarı-kırmızılıların sürpriz bir şekilde sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılmasının ardından şampiyonluk hesapları yeniden yapılmaya başladı.

RIDVAN DİLMEN’DEN FLAŞ AÇIKLAMA!

Galatasaray’ın maçı kaybetmesinin çok büyük sürpriz olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, “2024-2025 sezonunun en büyük sürpriz sonucu oldu.” dedi.

“SAAT 22.00 İTİBARİYLE BAŞKA TÜRLÜ YATAĞA GİREN BİR OYUNCU GRUBU OLACAK”

Screenshot_2

Fenerbahçeli oyuncuların puan kaybı sonrası ruh hallerini tarif eden Rıdvan Dilmen, “Son iki haftadır on bir puan geriden gelen bir Fenerbahçe‘den saat 22.00 itibariyle başka türlü yatağa giren bir oyuncu grubu, teknik direktör ve camia olacak.” açıklaması geldi.

Galatasaray’ın Puan Kaybı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Galatasaray’ın puan kaybı bekleniyordu

Fenerbahçe’nin bu duruma sevindiğini düşünüyorum

Rıdvan Dilmen haklı, sürpriz bir sonuç oldu

Bu sonuç şampiyonluk yarışını etkilemez

Kaynak

قالب وردپرس