Ana Sayfa HaberlerGalatasaray’da stadyumun yeni adı Rams Park oldu! Sözleşme süresi…Galatasaray

Galatasaray’da stadyumun yeni adı Rams Park oldu! Sözleşme süresi…Galatasaray

by
112 Okunma
A+A-
Reset


Son dakika haberleri: Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı – kırmızılı kulüp ile Rams Global arasında stadyum isim sponsorluğu için anlaşma sağlandı. Galatasaray, stadyumun yeni adı için imza töreni düzenledi.

Törene; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Rams Global CEO’su Devran Bülbül ve basın mensupları katıldı.

5 YILLIK SÖZLEŞME

Anlaşmanın imzalanmasının ardından Galatasaray’ın stadyumunun yeni adı Rams Park oldu. Rams Global ile stadyum isim sponsorluğu için 5 yıllık sözleşme imzalandı.

ÖZBEK: “AVRUPA KUPASINI…”

Screenshot_2

Basın toplantısında söz alan başkan Dursun Özbek, “Dünya standartlarında olan bu anlaşma için Rams ailesine teşekkür ediyorum. Hedefimiz yeniden Avrupa’da kupa kazanmak. Bu hedef için hayalleri olan markalara ihtiyacımız var. Rams, bu markalardan biri. Kazanacağımız Avrupa kupasını burada bir şölen eşliğinde kutlayacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak

قالب وردپرس