Dünyanın en prestijli liglerinden biri olan İngiltere Premier Lig bu akşam nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Şampiyonluğun en büyük iki adayı Arsenal ve Manchester City kozlarını Londra’da paylaştı.
TEK GOL SAKA’DAN
Final gibi maçta kazanan 3-1’lik skorla konuk ekip Manchester City oldu. Ev sahibi ekibin tek golü karşılaşmanın 42. dakikada kullanılan penaltı vuruşunda Saka’dan gelirken, Manchester City’nin golleri, K. De Bruyne, Grealish ve Erling Haaland’dan geldi.
PUAN FARKI 3’E DÜŞTÜ

Bu sonuçla lider Manchester City, lider Arsenal ile puan farkını 3’e düşürken puanını 48’e yükseltti. 1 maç eksiği bulunan lider Arsenal ise 51 puanda kaldı.
İLK 11’LER
Arsenal: Ramsdale, Tomiyasu, Gabriel, Saliba, Zinchenko, Jorginho, Odegaard, Xhaka, Saka, Martinelli, Nketiah.
Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Ake, Rodrigo, De Bruyne, Gündoğan, Bernardo, Mahrez, Grealish, Haaland.
[RMV-10]