Ana Sayfa HaberlerNecati Ateş, ölümle tehdit edildiğini söyledi! Fenerbahçe kulübü kendisine açık açık mesaj vermişti…Fenerbahçe

Necati Ateş, ölümle tehdit edildiğini söyledi! Fenerbahçe kulübü kendisine açık açık mesaj vermişti…Fenerbahçe

by
47 Okunma
A+A-
Reset


Galatasaray’ın eski futbolcularından ve antrenörlerinden Necati Ateş, TRT Spor programında kullandığı ifadelerle gündemden düşmemişti. Yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyleyen Ateş, ailesinin tehdit edildiğini söyledi.

FENERBAHÇE CEVAP VERMİŞTİ

Fenerbahçe’nin Gaziantep maçından Necati Ateş’in “Ertuğrul, Fenerbahçe kazansın diye bugün çok çalıştı.” sözleri çok konuşulmuş ve Fenerbahçe “Kulübümüz, TRT Spor Stadyum programında yorumculuk yapan Necati Ateş isimli şahsın haddini aşan açıklamalarına dair duyduğu rahatsızlığı kanal yönetimine gönderdiği resmi yazı ile sorumluların dikkatine paylaşmıştır.” açıklamasını yapmıştı.

“ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER”

necati_ates_beni_en_cok_heyecanlandiran_3_oyuncu_ben_de_buradayim_dedi_h5708_bef84

Dün akşam yaptığı açıklamayla olaya açıklık getiren Necati Ateş “Yaptığım bir yorum epeyce konuşuldu ve gündemden düşmedi. Bir ironidir. Biz aramızda bunu çok yaparız. Bu kelimenin bu kadar büyütülmesi beni üzdü. Bu yayının devamında da bu yorumumu neden yaptığımı açıklamıştım zaten. Ben eleştirilere alışığım. Ancak oğluma, çocuklarıma kadar gelen ölüm tehditleri, küfürler vardı. Aile ve evladına yapıldığı zaman olay farklı yerlere çıkıyor. Yaklaşık 1000 kadar kişiye hukuki süreci başlattık.” dedi.

Kaynak

قالب وردپرس