Ana Sayfa HaberlerSüper Lig’de transfer savaşları başladı! Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Galatasaray’ın teklifini resmen açıkladı… “350 bin Euro + Emre Taşdemir”

Süper Lig’de transfer savaşları başladı! Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Galatasaray’ın teklifini resmen açıkladı… “350 bin Euro + Emre Taşdemir”

by
128 Okunma
A+A-
Reset



Süper Lig’de 12 Ocak’ta başlayacak ara transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala kulüpler çalışmalarına hız verirken, bu sezon Okan Buruk ile mutlak şampiyonluk yaşamak isteyen Galatasaray’da da temaslar hız kesmeden devam ediyor.

Gelecek isimlerin yanında bazı isimlerle de yollarını ayırması beklenen Sarı-Kırmızılı ekibin yaptığı bir transfer teklifi daha ortaya çıktı. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin verdiği bir röportajda Galatasaray’ın 34 yaşındaki sol bek oyuncusu Güray Vural için yaptığı teklifin detaylarını duyururken, kulübün transfer gündemine dair de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İŞTE AZİZ ÇETİN’İN O AÇIKLAMALARI

Kaynak

قالب وردپرس